Thursday, December 6, 2012

~Today was a fairytale


Today was a fairytale~~~


 and this <3..
Tengok dalam file ada kad besar, masih cover muka excited sebab selalu ambil order dengan pas order untuk orang, hari ini saya pula terima kad
terima kasih coklat ini juga ea 

bila bukak file nampak ini
wah! quilling laaaa... masih tahan muka... belek2 kad , ni je ? "dalam fikiran berkata.. tak bersyukur betul heee.. tapi, bila tiba2 dia ambil kad, dan buka bahagian berikutnya

ehh.. secret door kad la.. amazing.. terharu masih cover lagi.. baca satu persatu ayatnya.. makin terharu walapun pernah baca heee...

paling terharu bila part ni
terima kasih buat hati ini jatuh cinta sekali lagi dengan anda.. 
selamat ulang tahun yang ke dua wahai kekasih hati.. 
masih panjang lagi perjalanan kita berdua, harap kita mampu bertahan untuk selamanya :)
ich liebe dich <3

terima kasih cinta..


























6 comments:

hafizulhakim said...

sama2 cik cinta :p

I have died everyday
waiting for you
Darlin' don't be afraid
I have loved you for a
Thousand years
I'll love you for a
Thousand more
:)

ainina rasidan said...

heee.. terima kasih encik pjol hee

the stories said...

sweet sgt!!semoga awak2 bahagia selalu tau...:)

KuNanGKuNanG said...

amboi3x....he3...so sweet....moga panjang jodoh kalian..amin..:)

ainina rasidan said...

zai : terima kasih awak :) anda pun selalu ada bila saya rasa susah :)

ainina rasidan said...

along : Amin..terima kasih selalu mendoakan kami berdua :)