Sunday, April 3, 2011

tribute to hazman halid - alunannya muziknya

alunan pianonya sangat mengasyikkan..
plus muka dia yg sgt cannot go :).. tapi apa yang penting bakat beliau
seorang software developer that specializes in Microsoft software development technologies.
even though dia seorang software developer , tapi dia sgt mahir dalam bidang music - piano
apa yg ada pada dia :) :
1) 10 programmer terbaik di malaysia
2) antara anak melayu yg berjaya dengan usaha sendiri
3) Bapa TUNGGAL yg tabah( lepas ni confirm rmai yg nk msuk line)
4) most of the pic. yg dia ambil sgtlah berseni..mcm pro
5) tak dpt dinafikan die macho haha

en. Hafizul Hakim :) awak bg saya tgk dia punya video :) dan skrg saya sgtlah addicted pada dia awak.. haha.. jgn salah kan saya ea awak :) dia sgtlah errr.. :) macho :) :) single lagi tu awak.. saya cari pasal dia awak haha :) ( u always be mine awak )


video



video

4 comments:

hqfizulhqkim said...

omg.2nd video x bleh blah.haha :)

ainina rasidan said...

hahahaha.. salah awakk..awak bg link ni haha

hafizulhakim said...

suka lah tu, en hazman halid da review pasal entry ni.he3. :) nice :)

ainina rasidan said...

hehehe..suka lah..suka.. hehehe.. ada org jeles kottt