Monday, August 8, 2011

Almost A month~~

Almost a month~~
As'salam.. selamat berpuasa semua.. blog dah bersawang hampir sebulan.. siap lah seminggu ni asik duk buat entry saje. sebulan bukan sebarang sebulan, sebulan dengan penuh makna.. banyak benda dapat dipelajari selama beberapa minggu ini.
first day duk main2 sangat main2 atas carpet
pernah rasa berpindah tak? paling2 pun tolong orang angkat barang berpindah ke? haaa.. itu yg saya rasa.. bukan pindah rumah tapi pindah KEDAI.. wooo.. berani cakap kalau minta kerja dkt tempat pembinaan confirm dapat kerja sebab badan saya dah sasa boleh angkat2 batu konkrit. rasakanlah kedai kain berpindah ke cawangan lain, nak angkat benda2 yang terlibat.. paling rasa nak patah tulang belakang, bahu bila angkat kain yang tak tahu brapa KG.. rasanya mcm balak pun ada.. angkat besi, setting tempat2.. semua ini pengalaman, pengalaman, pengalaman, msuk keja terus angkat barang amek kau..demam baik punya, batuk sebab debu2, hampir semua kakitangan jatuh sakit sebab penat hohoho... 

penat duk cakap2, kedai apa lah yang dah berpindah ini..


di sini sambil nak promote CAWANGAN JAKEL BUMIPUTRA SILK HOUSE DI TANJUNG KARANG SELANGOR TELAH BERPINDAH TEMPAT BARU DI SUNGAI BESAR SELANGOR. Kiranya adik beradik dgn jakel yg korang penah tgk dkt shah alam, kl , segamat tu ea.. sila lah jenguk2... ( maksu nina dh tolong promote xda ke nk bg apa2 ) hohohoho... i'll do a page for upload gambar2 kain dan keadaan kedai nanti.. 

5 comments:

KuNanGKuNanG said...

kalau along yg beli ada discount x?he2

ainina rasidan said...

kunangkunang : hehehe.. errr?? discount haha.. blh diuruskan haha.. gaya mcm tokey kedai kan haha

KuNanGKuNanG said...

bakal tokey kedai..he3..tp mane tau kan rezki jd bisnes women..:)

hafizulhakim said...

cam best lah kedai ni.nanti nak dtglah..boleh x cik ainina? :)

ainina rasidan said...

kunangkunang : hehehe..amin :) :)

hafizulhakim: haha..awak bkn dh dtg tp duk depan kedai ke haha