Thursday, November 17, 2011

~ Mr. Mereng


MR. MERENG




Mr. mereng his new name :)
Mr. gila also his new name
kelmarin, hari yang lama , tapi rasanya sangat indah
kelmarin MR. MERENG mampu buat tuan blog ini senyum sampai malam
kelmarin dia mampu buat tuan blog ini rasa kedai RASA MAS tu dia punya
janji tetap janji, sebab itu entry ini terhasil :)
dia ... tiga jam, itu rasa singkat, tapi waktu itu digunakan dengan sebaiknya,
selama itu, senyuman sahaja yang mampu saya ukirkan,
selama itu, gelak tawa sahaja yang mampu saya berikan,
selepas satu menu, boleh tambah menu yang lain KATANYA, ini untuk minum petang pula
seminggu tidak bergosip bersama, banyak gosip dibualkan,
main rebut makanan ! pelahap sangat kan!
sesi sakat menyakat ~ ~ PALING BELIAU SUKA!
SESI BALAS DENDAM BERJAYA DILAKSANAKAN! YEAY!
SESI PERUBAHAN TURUT ADA "bila selesai makan, mangkuk yang penuh dengan sos MR. MERENG himpunkan dan terhasillah 


mula lah dia dengan ayat rasa nak kena WWF nak buat orang leleh air mata
nak sangat ceq buat sweet mueet dkt blog ni ceq buat.. tak leleh air mata siap!

" bila rasa itu kurang, masing-masing jadi tidak tentu arah, mencari sesuatu menambahkan rasa itu semula, semakin hari, semakin rasa sebuah rasa yang orang lain sedang cari, dan kami sudah ketemuinya, kadang-kadang ianya samar, kadang-kadang nampak jelas, dan sangat cantik lukisan itu, dan kadang-kadang seperti ada yang menconteng lukisan kita berdua. 
Kesabaran itu perisainya. Dalam masa terdekat ini, banyak yang terjadi, dia hadapi dengan tenang, reaksi seperti seorang lelaki yang tiada masalah, bila ditanya baru dibuka ceritanya. Semakin hari, semakin melayan kerenah tuan blog, semakin hari semakin lain rasanya dan semakin bertambah rasanya.
Jika dulu tiada subject LIBRARY di asasi, tiadalah cerita yang sedang dilakar bersama.
pasang surut seperti laut, itu biasa, tiada pasang surut tiadalah pengajaran yang kita peroleh bersama.
satu ayat " THE BEST EVER MAN I EVER MEET" thanks for being with me, terima kasih untuk segala-galanya, terima kasih untuk apa yang kita dah ada sekarang, akan datang dan seterusnya, terima kasih buat muka tebal bila keluar dengan saya asik kena kacau depan public (evil laugh), terima kasih sanggup layan gila-gila tuan blog ini, terima kasih JADI GILA SEBAB SAYA ( evil evil laugh) hahaha 

MR. MERENG 3 WORD FOR YOU
( saya dah serang di entry ) p/s : jgn cabar saya lain kali :p.. 


2 comments:

hafizulhakim said...

samasamasamasamasamasamasamasamasamasamasamasamasamasamasamasama :D :D muahahaha :) eh, bukan subjek library ke?haha

ainina rasidan said...

hafizulhakim : hahah..haah lah LIBRARY!!!! smlm duk ingat subject ekonomi je, hahahahahahahahah....... hi mr.mereng blh berkenalan