Sunday, November 20, 2011

~ Jalan2 buat assignment

~ Jalan2 buat assignment


Dari shah alam ke sungai besar, jalan2 buat assignment.. mencari BAJU SONGKET PENGANTIN!
rasa macam nak kawin dah, padahal untuk assignment busana traditional..nasib ada belas ehsan makcik.. terima kasih CIK AYA duk kata "takpe amek je satu set dkt kedai tu" gaya dah macam kedai sendiri


Maksu yang tolong kami siapkan assignment ni, bila kunci ditinggalkan buka kedai macam kedai sendiri je gayanya, semua diselongkar sebaik mungkin yeay!! siap usha2 baju yang lain terbaik! :)
(gambar baju yg dipilih tak boleh nk msukkan nnti tak suprise masa present yeay!)

maksu tolong kami semua , terima kasih banyak2

lepas cari semua benda tu, sibuk nak cari air terjun!!! dah petang nak pegi mandi air terjun sangat! baju pun tak bawa, x dapat air terjun pun xpela, air pantai, air laut pun jadi lah kami ke JERAM :

melalui gambar dapat menyampaikan pesanan yang ingin disampaikan :)
















bila sudah bertemu dengan pantai, dari dulu teringin nak buat mcm orang lain, duk tulis nama guna ranting kayu dekat pasir, yeay! "CARI PANTAI, CARI PASIR, CARI RANTING, INI YANG SAYA TULIS:

SAYA TIDAK BERSENI, TULISAN PUN CAKAR AYAM, TAPI SAYA TULIS DENGAN IKHLAS :)

2 comments:

hafizulhakim said...

syoknya jalan2 :) thankz lakaran tu :) nnt kita buat istana pasir lak.

ainina rasidan said...

hafizulhakim : sama2.. :) sebab anda pernah buat lakaran yang sama :)