Friday, July 8, 2011

Salam hari jumaat.. pagi ni nak kata panas sangat pun tak, mendung sangat pun tak, sedang2 sajo.. alhamdulillah cuaca mcm ni kalau jalan2, jogging ke best(haaa.. tahun bila entah last jogging) bangun mcm biasa, hari2 benda sama saje buat..tak tau nak buat apa dah,walaupun skrg mcm ada benda baru yang perlu difikirkan tapi kalau duduk rumah ni lama2 pun boleh sakit jiwa.. tadi tengah2 makan cucur udang buatan tangan sendiri yeahhh.. (ingat tak jadi tadi almaklumlah sebelum ni kalau nk makan cucur udang ke, cekodok ke ibu yang buatkan ( sangat manja dgn ibu, ) tapi skrg tak yah lah gedik sangat ainina oiiii.. dah besar pun, lapar pandai lah sendiri..) ternampak buku yang aku beli dlu hahaha.. fine.. buku ilmiah tak penah nak habis nak baca, kalau novel tu sanggup hadap 24 jam tak makan, tak minum nak habiskan, kadang2 terfikir juga kenapa liat sangat kalau bab2 yang memberi kita faedah ini..jadinya azam minggu ni (selalu azam tahun baru) nak habiskan baca buku " Bila Allah Menduga Kita" separuh pun tak sampai lagi...
Salam hari Jumaat.. :) :) 

2 comments:

KuNanGKuNanG said...

wah..pandai masak rupenye...bagus2...he3 ;)

ainina rasidan said...

kunangkunang : hehe..along masak makan sendiri boleh lah, nk bg orang makan mcm was2 je lagi haha