Tuesday, June 14, 2011

Fenomena Seth Tan & Nora Elena

Seth Tan dan Nora Elena

Inilah masalah sekarang, timbul fenomena baru gara2 tengok cerita Nora elena dkt tv3. yang budak perempuan terbayang2 wajah seth tan yang ala2 lelaki melayu terakhir, yang lelaki duk doa2 dapat wanita secantik nora elena. yeah!!! fenomena baru telah tiba. saya pun terpengaruh sama. inilah masalahnya kalau sekali dah follow cerita tu, susah nak tinggalkan. kalau boleh sebelum jam 7 pm dah book tv dlu.

      
dia tengah call pun still macho okk

Apa yang ada dengan Seth Tan ni sampai orang boleh tergila2? tengoklah watak yang dibawanya mmg susah nak jumpa lelaki mcm ni zaman sekarang, mmg novel betul watak dia, dalam novel je watak2 sesempurna ini wujud. good job kpada penulis2 novel :). watak lelaki yang sangat2 lah caring, macho habis watak dia. boleh kata PERFECT!! dalam cerita ni jelah. punyalah jaga hati wanita, cinta mati sangat ok. great job Aaron Aziz , watak yang diberi berjaya dibawa dengan baik sekali. itulah yg dinamakan pelakon sebenar.kalau x, manakan boleh ada fenomena seth tan ni :) 

   
new comers .. Siti Saleha

habis berbicara tentang Seth atau Atan, beralih kepada heroinnya Siti Saleha atau NORA ELENA.. ok fine siapa dia ni( mula2 tengok cerita ni, mmg tak kenal, tp penah nmpk dia dalam beberapa iklan). artis baru, fresh gitu, terus dapat main character, good job Saleha. watak dia boleh digunakan untuk wanita yang kebal, ppuan cantik mcm ni kena tinggal mmg buta Eid tinggal dia, UNTUNGLAH SETH :) kalau x, x jadi cerita pula kan :). she's still young dalam industri ini, tp boleh bagi satu penghormatan sebab berjaya bawa watak nora itu walaupun ada sikit2 nmpk mcm kekok, semua tu boleh belajar. lepas ni, naik lah market siti saleha ni, mana tau ada nora elena dua!! ok fine.. xyah ada pun xpe makin lama makin geram tengok cerita ni sebab ada Yvonne yang kurang diajar huuuu.. menjadi betul watak wan sharmila.

Lagi dua hari, cerita ni nak habis, yeahh.. cepatlah habis, penat dah asik sumpah seranah je tiap2 kali tengok cerita ni, kurang terus pahala ok.. agak2nya apa jadi dgn Eid yng dh bawa diri tu ea.Hurmmm.. Selamat menonton lagi.. saya pun sebenarnya nak Seth Tan tu wujud betul2 haha.. 

2 comments:

hafizulhakim said...

seth hakim ade x?

ainina rasidan said...

weee.. seth hakim? ada2...dia lagi hebat dari seth tan.. saya pun ada ala2 seth tan juga haha