Wednesday, June 15, 2011

dua hari lagi~~ Huuu

Dua hari lagi~~ 

ada apa dengan tarikh 17 jun 2011?
haa..mcm biasalah result nak keluar semua tak senang duduk
hari yang sama mcm biasa page student portal uitm akan JAM!!!
err.. cuak pun ada, ingatkan xnk fikir hal2 ni, tapi nak tak nak kenalah hadap juga kenyataan, nak lari pun x boleh, sebab tarikh tu still akan MUNCUL!!!!. lagi dua hari okk..

hanya ada DUA je expression time itu sama ada yang macam ni 

happy je macam baby ni tak yah fikir apa2 huu

ATAU!!!

baby ni pun tau sedih, sedih x dpt susu, sedih tak dapat mainan ini kan kita ni haaaaa...

ibu selalu pesan, kalau study, menelaah je, inshaAllah keputusan pun akan cantik je dkt slip, haa,, itulah masalahnya, apa ibu cakap buat ala2 tak dengar, sekarang ni jangan duk nangis guling2 dah lah
BEST OF LUCK UNTUK SEMUA.. dapat DL best ni haha.. 
hopefully result sedap mata memandang, hadiah untuk ibu ayah :) :) 



2 comments:

hafizulhakim said...

best of luck!!!! :)

ainina rasidan said...

:) you too best of luck.. dapat terus bg tau haha