Friday, May 20, 2011

Hari ini hari MAKCIK!!! 20

SELAMAT ULANG TAHUN KE - 20 MAKCIK RAE...
aku cilok sbb gmbr2 kau yg ada dgn aku ala2 tak comel haha

makcik, awak dah 20 lerrr..waaa..tua dah
sesuai dgn nama awak MAKCIK hehe..

aku baru ingat start kenal kau masa sem 1 , kita duduk satu floor kan2..
aku ingat lagi kau jadi hero dalam drama aku ge mandi kunci pintu bilik, tak bawa kunci
haha..kau yg tolong pergi ambil kunci pendua dkt pejabat kolej, masa tu dah lah nk pergi class pagi..waaa..hero hati aku lah masa tu kau <3
dah lama kenal kau, baru tau mulut kau ni hamboi2.. boleh tahan macam bertih jagung
potpet 24 jam.. kau diam masa tidur je, dengan suara kau yg nyempreng lagi.. tp kau tak blh kalahkan eira :)..
kau yg bawa kiteorang berlima kedua KOREA..yeah!!!
dlu satu benda apa, suju, shinee..apa2 lagi lah aku tak tahu
skrg ni , kalau satu group tu ada 100 org pun aku blh hafal nama sbb kau akan paksa kiteorang tahu nama ahli kumpulan tu weeeee... kesian eida kena paksa dengan kau nak hafal nama group suju

makin lama , kita makin rapat..
rae..sorry aku tau aku byk buat silap dgn kau..tak terkata kalau nk cakap silapnya
tapi kau tahan je, sabar..tiap kali aku buat salah, kau sabar..
ada sampai satu tahap kau dah tak sabar..and that time i'm know itu salah aku
sorry dulu aku selalu buat kau tersinggung..aku tau kau makan dalam..
tapi kau jenis diam.. diam2 kau kadang2 boleh tau :)

dlu bilik aku, bilik kau juga..
sekrang ni dah tak sama.. kau dah satu bilik dgn eira, aku tercampak di mawar berduri
bgus juga, xdalah selalu dah aku singgungkan kau ;) kurang dosa aku :)
dulu, masa aku sakit kau antara yg paling susah hati..
skrg ni kau dah tak payah nak susah hati sangat :)
kau pun macam lah sihat sangat.. sama je dgn aku keluar masuk hospital :)
dulu mungkin ada benda yg aku simpan, tak cerita dengan kau,
bukan aku taknak cerita tapi aku takut kau marah.. almaklumlah kau pun blh jd hijau
skrg ni hehe..lg lah aku byk diam hahaha..
dulu blh lah juga study sama2..skrg ni haram.. mmg tak lah.. kalau nk study sama2 pun mmg aku tak faham apa kay blaja jauh beza dgn aku punya subject
skrg ni, hana, dgn eira blh tengok kau
aku dh susah nak jenguk2..bukan xda masa i sibuk u kena faham :0
jgn kecil hati ea, tapi aku sayang kau
dulu kan kite penah janji kalau pergi shah alam nak duduk sama2
kalau xdapat duduk sama pun, aku akan merempat duduk dgn kau..
dulu aku pernah janji nak belanja kau makan sushi king kan..
smapai skrg aku tak belanja2
takpe2..aku ingat janji aku, nnti kita makan sama2

eira kau jaga rae pula lepas ni :0

rae.. kau banyak nasihat aku, kau banyak tegur silap salah aku
mungkin kita dah takdalah tdr sebantal, tapi aku rindu BARNEY kau hahaha
aku rindu nak dengar kau jerit2 mcm dlu, kite gelak2 mcm dlu2
kau gelak kan mcm langsuir
kau cepatlah cari ABE.. haha.. aku nak rasa kasih sayang seorang pakcik arrrr
hehehe..



rindu kau



rae.. once again happy birthday..sorry lah panjang pula kau nak bercakap malam ni..
aku dah janji kalau buatkan eira entry, aku akan buatkan kau entry juga hehehe

hana lepas ni kau layan lah rae punya gila pula ea :)

4 comments:

nohfee said...

friends till death ek? ceh, ainina, dh ade pakwe x cte. hahah. happy ending.. =)

ainina rasidan said...

hahaha.. kawan smpai mati giteww :) haha.. errr.. cite..alalala.. berdiam lebih manis wakaka.. thanks firah :)

ama azmi said...

happy birthday rae unnie ! ^^

ainina rasidan said...

:) :) sama2 hehe.. tlg jawabkan heheh