Monday, April 18, 2011

My Dream :)

MY Dream :)
Duduk dlm bilik yg sgt bosan ini, nk hadap buku 24 /7 mmg tak lah.. lgpun lambat lagi nk final
28 april tu lmbt lagi bunyi nye(haaa..kalau mcm ni nk dpt dean list mmg tak lah dgn pemalasnya) tengah bosan2 ge stalk page akak sedara yg bru balik dari London ..sangat jeles.. waaa.. nk pergi juga.. korea dh smpai, hong kong dah smpai, us dah smpai, semua tempat dia dh smpai.. sgt2 jeles.. :).. saya pun nak juga sampai ke tempat2 itu.. tapi kalau cara mcm ni belajar nye mcm mana lah gamaknya nak smpai dkt tempat tu ...

kalau saya banyak duit..sekarang juga saya dah travel sana sini, tak payah amek final exam ni..

my dream.. :) :

perth, Australia

Korea

Japan

New zealand

dalam banyak2 ni.. yang ini tetap di hati , yang sentiasa menjadi destinasi umat islam. pasti akan terdetik di dalam hati setiap insan ingin menjejakkan kaki di SINI..


Makkah

Masjid Nabawi

Masjidil Haram

Keinginan itu pasti akan terlaksana jika kita berusaha untuk mencapaikannya..
tak salah bermimpi siang hari kalau ianya menjadikan kita bersemangat untuk berusaha :)

paling tak pun dalam Malaysia ni nk pergi Redang & Pulau Sipadan :)




Pulau Redang :)





Pulau Sipadan, Sabah :)

2 comments:

hqfizulhqkim said...

wah3. gitu :) jom g jalan2.

ainina rasidan said...

:) :) .. jom2 :p .. :( :( korea.. newzealand.. huhu