Monday, April 25, 2011

28 april~~~

Sekarang ni baru rasa nak kecut perut bagai..
seminggu ni takda lah pula rasa mcm ni..
errr... 28.. janganlah kau jelma..
hari ni baru lah rasa cuak, takut, sebab tak well prepared lagi..
tak hafal semua rumus2, rajah2, frasa2.. sejarah bm.. entah apa2 lagi lah..
waaa... blh lagi buat entry ni haaa.. mcm takda keja lain je nak buat..
waaa..saya takut.. final kali ni mmg menguji ketahanan mental..
YA Allah Engkau tolonglah kuatkan semangat hambaMU ini

p/s : stress2 juga.. apa2 pun kena kembali kepadaNYA..DIA yang menentukan segala2nya, kita berusaha sebaik mungkin.. InshaAllah berkat usaha yang ikhlas, hasilnya tak kan mengecewakan.
(minggu ini sangat happy, semangat study pun semakin hari semakin bertambah ) wee <3

2 comments:

hqfizulhqkim said...

lots of luck 4 ur final :)(:

ainina rasidan said...

:) :) thanks :) :) :)