Thursday, February 10, 2011

Happy birthday ibu~



HAPPY BIRTHDAY IBU :)

Ibu, selamat ulang tahun yg ke -46 ibu... ayong sayang ibu sgt2.you are the best mother in the world. terima kasih ibu .. tq bagi didik ayong smpai aku berjaya ke sini.tq jaga ayong masa ayong sakit, tq marah ayong masa ayong buat salah, tq pukul ayong untuk sedarkan diri ayong, terima kasih atas segala-galanya. Aku sedih sgt sbb dah 3 tahun xdpt nk celebrate birthday ibu.. tahun ni paling sedih sbb adik dgn ayong xda dkt rumah,..ayah pun today balik lmbt, and tomorrow ayah ada kerja.. sorry ibu..ayong xdpt nk balik this week.. :(.

ibu...maaf ayong xdpt jaga ibu sepenuhnya...sedih tgk ibu keadaan ibu.. sebak masa nk balik uitm last week..ibu..ayong harap ibu cepat sembuh.. teringin sgt nk makan masakan ibu mcm dulu2.. teringin nak pergi shopping beli barang dengan ibu.. i miss all this moment..
ayong rindu masa kita gathering family mcm dulu2.. rindu nak pergi makan sana sini.. rindu nak pergi jalan sana sini. ibu cepat sembuh ea.. sedih tgk ibu mcm ni.if i could replace your place..

ibu..terima kasih sentiasa bagi semangat dekat ayong dgn adik..
ibu terima kasih kerana sentiasa menahan kesabaran dengan teletah kami dua beradik
ibu terima kasih sbb masakkan kami makanan sedap2
ibu terima kasih didik kami sehingga kami jadi seorang manusia yg berguna dan berilmu
ibu terima kasih atas semangat yg ibu tunjukkan kepada kami
ibu terima kasih mengajar kami banyak perihal dunia ini
ibu terima kasih bagi kami dua beradik didikan agama yang sepatutnya
ibu terima kasih mengajar kami tentang kehidupan yang sebenarnya
IBU TERIMA KASIH ATAS SEGALA2NYA..



2 comments:

hqfizulhqkim said...

Semoga ibu cepat sembuh! :)
Selamat hari lahir buat ibu! :)

ainina rasidan said...

amin :).. happy birthday ibu.. hehe.. ada orang nk belikan rumah baru nnti haha.. JK.thanks kamu