Saturday, January 21, 2012

~Happy Birthday Kesayangan~ 21 Y.

~Happy Birthday Kesayangan~ 21 Y.O



Happy birthday to you!..
yeay! semakin meningkat umur anda..alhamdullilah.. masih diberikan peluang untuk merasai nikmat dunia ini
alhamdullilah, anda semakin meningkat usia dan kematangan..
be a good son, make them proud :)
be a good brother :)
be a good paksu hehe...
and
be a good boyfriend (heheh)


i know u can be a GREAT one in the future :)
i know u can handle everything in the simple ways :)
mcm fake kalau ckp ni ...
saya tahu anda kuat mcm thor( in the reality x blh pun hehe, sbb xda tukul mcm dia)
saya tahu anda hebat mcm pahlawan ( in the reality , x penah msuk silat pun )


i'm still a new person in your life, but i hope i'll remains as a important person in your life 
i know u can manage your problem well, and i know u can be much more more and more great if you keep your believe dan kekuatan dalam diri, tidak perlu untuk menjadi orang lain hanya untuk menggembirakan orang lain, jadilah diri kita sebab pertemuan yang pada mulanya dia mengenal diri kamu yang asal :)
and i'm proud to be with you :)
 seorang pendengar yang baik, walaupun can't give a good advice kadang2 hehe..
boleh buat orang tak jadi marah bila buat lawak yang tak berapa pandai tu..
habit mengajuk orang lain cakap..itu dia hafizul..
habit suka gelak even benda tu tak lawak pun.. 
habit suka buat2 serius ..orang tak takut pun laaa...
but one of your habit that always make me smile, when you said that 3 words.. :)
kesayangan, happy birthday :)..
thanks untuk  video ini <3
xda acara tiup2 lilin..
kad pun tak sempat bagi
tapi hadiah dah dapat kan heeee... 
(video tu x lambat pula nak upload dkt sini, jdnya tgk dkt fb jelah hehe)


HAPPY BIRTHDAY KESAYANGAN 


1 4 3 :) <3




2 comments:

hafizulhakim said...

hehehehehehe :) thankz wat entry :) thankz 4 the beautiful words :) thankz for the redbantal.. :) :)

ainina rasidan said...

hafizulhakim : sama2.. :)