Tuesday, December 20, 2011

~short and simple

~ short and simple
just a short and simple entry.. lg 30 minutes nak pegi class menyempat lagi hapdate belog.. hari ni last present apa yg perlu dipresentkan~ MEDIA~ nebes tahap gaban bila ada org lain yg akan bg marks untuk our 
product! saya mampu guna powerpoint dgn hyperlink yg sya rasa benda yg cukup baik pernah saya buat! tak mampu guna flash mahal!! huhu.. hopefully dapat present dgn baik+laptop hang jgn duk nk main2 tiba2 teroff pula nanti... 
tlg berfungsi semua button  dgn baik ea

tambah nebes apabila mlm nnti nak kena duk ketuk2 saron demong dkt DEWAN RESITAL PANCA SAKTI(HEP).. nebes,nebes.....



dan esok hari terakhir penyeksaan..esok dlm class german tgk movie~~ movie kami berlakon! confirm kena hentam habis-habisan~~FRAU SALEHA, please be nice tomorrow.. jgn hentam kami teruk2 sangat.eerr.. k bye :) siap2 pe class :)

p/s : study week tak mau balik, tapi kena halau suruh balik rumah..er, "bgus juga " as'salam

3 comments:

aLeXa iXora said...

hurmm..ade blog jugak ae..
ingat Dira lg x? ^^

singgah2 la kat blog sy yea..ada post sal gokim perlis jgk..cari2 la ae.. ^^

ainina rasidan said...

aleXa iXora : hi dira.. ingat la, hehe.. kite sama2 dkt gokim dlu kan :), thanks follow , nina follow balik ea :)

aLeXa iXora said...

orite.. ^^