Friday, October 28, 2011

~ mari serabut sama

~ Mari serabut sama


As'salam.. hari ini jumaat, cepatnya, ingat baru hari isnin.. hati dah mula rasa lain macam, kepala dah mula rasa serabut semacam, dan menyempat lagi boleh update blog pahadal berduyun tengah ambil giliran suruh saya menaip mereka. Minggu ini sebab sangat relaks kan, semua benda x jadi buat, seronok sangat dapat rehat lama2, sebab x penah rasa seronok mcm ni selama hampir dua bulan dkt sini, saya balun sehabis-habisnya rehat sampai lupa tarikh yang penting!!!!!!

- Listening test German - rabu 2/11
-Test sosiolinguistik - khamis 3/11
- Test laras - khamis 3/11
- submit assignment laras - khamis 3/11
-submit assignment sosio - jumaat 4/11
- Test analysis - tak dapat di kesan hari apa 
- Proposal Media - hari selasa dengarnya kena hantar 1/11
- Assignment gamelan - tak ingat tarikh bila 
- assignment Budaya - 30/11
- assignment analysis - 17/11 present sekali
- tambahan assignment group pula yg akan menyusul... 

hanya bewarna merah SAHAJA yang siap, dengan tak study lagi, asik mengeluh memanjang mana nak siapnya, mana nak studynya, tolong ..tolong, hentikan masa baru rasa perlu DORAEMON itu wujud.. banyak sangat rehat, sampai jadi malas buat semua benda, perlu rajin dengan segera, :(

 rasanya mcm dah seminggu lebih beli, tapi tak sentuh2 tgk isi kandungannya lagi..

kesayangan~~ tak baca lagi

dah tak serupa rak buku dah rasanya, bersepah

motif beli nak tgk teks selari, cantik terletak dirak lagi, bila nak start buat ni!!! terkpaksa beli

jadinya, kena campak broadband ni ke laut segera kalau tak asik nak duk hadap muka buku,twit2, blog, tapi saya baca news juga guna broadband heee!~~~ salam jumaat :)

4 comments:

KuNanGKuNanG said...

aduh serabutnye....he3..sabar ye..wat la satu satu..:)

ainina rasidan said...

kunangkunang : hoho..along buatkan lah satu, satu je , amek yg gamelan hehehe..hehe..nnti nina belanja hotel 5 star hehe

Cik Rose Cute said...

tengok pun cam serabut hihihi

ainina rasidan said...

cik rose cute : hee.. serabut bersama2 saya..