Tuesday, August 9, 2011

~ senang hati lihat wajahnya


Senang hati lihat wajahnya~~~

Salam ramadhan..petang2 ni kalau tidur pun best2, tapi td dah hentam tdr bgun dah matahari tegak dkt kepala, jadinya petang2 mcm ni cari kerja yg perlu diselesaikan...tengah2 buat keja, tiba2 naik gambar budak kecik ni dkt hp, haaa..mummy dia call.. baru balik beberapa hari, penat pun tak hilang lagi, tiba2 rindu nak dengar dia sebut " KAKAK" every morning, bangun2 tidur terus panggil " kakak" how sweet kan2..

tengok muka dia, rasa nak marah pun hilang..tengah penat pun kadang2 terus hilang bila tengok muka dia... budak kecik yang pandai posing bila ambil gambar, ini gara2 diajar oleh kakak2 nya lah ni..
budak kecik lain sibuk nak beli permainan ala2 ben 10 lah, game entah apa2 lah, budak kecik ni sibuk nak beli BAJAK AKA BACKHOE...best sangat ke main bajak hehe..
budak kecik lain sebaya umurnya ada yang diam x berkata2, budak kecik ni.. bercakap saje..
saya yang perempuan bila tengok muka manja dia terus cair... pandai mengayat perempuan budak kecik ini..
budak kecik ini pandai ugut orang..haaa..sape ajar ea...
budak kecik ini yang suka kucing tapi takut nak pegang..
budak kecik ini yang kadang2 suka syok sdiri bila gelak.. :)
budak kecik ini yang suka sebut " nak ni"..
budak kecik ini yang selalu buat hati saya gembira tiap2 kali rasa nak marah..

budak kecik ini yang buat semua orang tertawa melihat teletahnya..



rindu tiba2 bila mummy cakap budak kecik ni peluk phone td bila kakak panggil " aqil minggu depan kakak balik ea" 







3 comments:

KuNanGKuNanG said...

tomei3...gambar yg gigi bawah 2 batang 2 cute.he3

hafizulhakim said...

hahaha.aqil arif :)

ainina rasidan said...

kunangkunang : hehe..die nk tumbuh gigi lagi heheh.. :)

hafizulhakim : yeahh.. aqil arif :)..