Monday, August 8, 2011

"SEGMEN KAD RAYA UNTUK KORANG "

" SEGMEN KAD RAYA UNTUK KORANG" 

Salam Ramadhan, mengaku saya seorang pemalas nak join2 contest  hehe.. fikir2 balik lama dah tak dapat kad raya, zaman sekolah2 dlu selalu lah dapat tukar2 dgn kawan2, skrg ni jgn harap lah nk dpt kalau dapat pun yg elektronik baik punya dari FB :).. adat dlu2 semakin dilupakan.. tiba2 blogger kunangkunang buat satu segmen bagi kad raya.. weeeee.. mcm best je dapat kad raya ni :) like, like, like.... 


meh join sama2  KLIK SINI
bulan puasa datang kembali,
perut bergendang pada siang hari,
salam ramadhan saya kirimi,
salam aidilfitri akan saya susuli nanti :)


(thanks mr. google)

pantun atas penat nina fikir agak2 ada chance x menang :) selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin, mohon maaf kalau ada salah silap, terkasar bahasa sepanjang perkenalan :), raya nanti kalau blh siapkan satu sampul khas duit raya ea, banyak-banyak sikit warna merah pun ok gak duit kertas tu :) selamat bergembira bersama keluarga di pagi raya, salam aidilfitri :)

rendang, ketupat sedia menanti,
lemang, kuah kacang sedia terhidang,
salam aidilfitri saya ucapi,
selamat bergembira bersama yang tersayang.




5 comments:

KuNanGKuNanG said...

nice n3...tq sudi join segmen along ni...:)
datang rumah dapat la agpaw..he3

ainina rasidan said...

kunangkunang : hehe.. sama2.. haaa.. akan difikirkan hahaha

KuNanGKuNanG said...

Tahniah!! Anda merupakan pemenang segmen Kad Raya Untuk Korang. Singgah kat blog nnt. :)

ainina rasidan said...

kunangkunang : hohoho.. thanks along

Cik Rose Cute said...

follow sini...

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/