Friday, August 12, 2011

~ Pening bila ada hari mcm ni..

~Pening bila ada hari mcm ni..

Salam jumaat.. dah 12 hari kita berpuasa, dan hari ini hari keempat berpuasa dirumah sendiri.. dan hari ini adalah hari PENING untuk ainina rasidan bila ibu sudah mula kerja.. tiga hari yang lepas ibu cuti sangat best buka je ibu masak sedap2..fine hari ini..confirm makanan tak sedap sebab yang masak bukan ibu.. anak dara yang masak pun ala kadar je rasanya, selalu dapat kritikan hebat dengan adik... melemahkan semangat orang nak ke dapur, dari tadi duduk depan laptop dengan harapan dapatlah menu yang senang lagi sedap untuk dibuat sebagai juadah berbuka.. and i'm suck !!!.. ainina kau perlu pegi belajar masak dengan nenek!!!!!!... ayah siap call dari office tanya nak masak apa hari ini..errr?? jawapan saya " entah x tau lagi, tengah fikir2kan" apalah susah sangat nak masak je pun, gaya mcm nak bagi makan 400 orang, yang nk mkn 4 orang je pun.. ainina tangan anda semakin keras setelah sekian lama tak duduk dapur memasak..tolong jadi lembut mcm perempuan sikit...
" dah ada tiga menu dalam kepala,siap nak buah kuih lagi entah jadi ke tidak buat sorang2 ni"  i need more luck today.. selamat berpuasa :) :)

4 comments:

KuNanGKuNanG said...

wah..rajinnye..pe menu tuk rini?

ainina rasidan said...

kunangkunang : huhu..rajin lah sangat..ala2.. mcm terpaksa gitu. beli mahal maa, masak murah..hoho.. ingt nk buat paprik campak2 je hehe

KuNanGKuNanG said...

sedap2...leh la anta kat along sikit..he3

ainina rasidan said...

kunangkunang : hoho..gamaknya sakit perutlah along lepas buka hoho..