Sunday, August 14, 2011

already taken..

"ALREADY TAKEN"

As'salam, selamat petang.. hari ini hujan, lebat juga, angin mood pun mcm hujan juga, swing2 mcm tu, tapi kalau layan sangat perasaan ini, tak jadi kerja lah gamaknya. one big question mark " TAKEN ALREADY" tak nampak ke? sebenarnya dah ramai penah tanya, open your mind kawan sekalian, kalau seorang ppuan duk asik post2 dkt kawan ppuan dia namanya LES KE? kalau seorang lelaki asik duk2 post wall dkt kwn lelaki dia nama dia GAY ke? hoooo.. lama dah terbuku nak cakap, tapi tak cakap2 nasib hari ni seorang sahabat bersuara, eira.. haha,,padan muka kau pun kena sama.. kalau seorang kawan dia asik berinteraksi dengan kawan sejenis namanya itu adalah BFF.. boleh tak? aduhai, pantang tengok ayat2 lain maca kata les.. huhu..lepas ni tak boleh lah nak borak2 dgn kawan sejenis gitu? abis tu takkan nak kena asik duk2 borak dgn lelaki, apa ingat saya miang sangat ke.. hohoho.. bila mood dalam hati, perasaan nak mengamuk inila jadinya, bulan2 puasa ni malas nak buka mulut lebih2 nanti ada yang kena sembur, bila perlu saya bersuara saya bersuara, well dah terang lagi nyata dkt profile sebelah atas in a relationship with hqfizul hqkim haa.. perlu lah sampai kena buat sidang media macam ni kan.. hohoho... tak kurang pula dengan pengalaman  merasai  beberapa kali nak kena tackle yang btul2 les., simpang malaikat 44, saya seorang yang straight, tak buat benda yang bukan2.. hoho.. lepas ni kurangkan isu2 hangat lah hoho.. dah nak buka, selamat berbuka puasa <3

i love HQFIZUL HQKIM (mengelakkan sebarang kata2 lagi hoho) 

4 comments:

hafizulhakim said...

eh,nama saya lah.yay! love u too <3

KuNanGKuNanG said...

hahaha..gosip apakah ini..kene wat press cnfrn ni...:O

ainina rasidan said...

hafizulhakim : hoho.. payah ada orang salah sangka mcm ni hoho

ainina rasidan said...

kunangkunang : along hoho.. press conference guna blog je, say x femes x blh masuk dlm tv hoho