Monday, August 15, 2011

akan kembali beraksi

Akan kembali beraksi

" seminggu sudah berakhir, hilang segala penat, dah top up apa yang perlu ditop up kan, minggu ini kembali beraksi di medan " perang " tapi tak tahu bila mulanya, misi kumpul2 duit kembali, bukan untuk raya, tapi duk fikir nak masuk sem ni haaa.. gaya mcm jauh je nak balik U, padahal 15 minit je dari rumah.. banyaknya benda nak beli dulu nak beli keyboard mcm dah terkubur je angan2 itu, sekarang ni nak beli ipad katanya ( mcm tak cukup je duit nak beli), ada hati lagi tu nak beli notebook baru ( tak payah kot, yang ini pun ok je lagi ) fine.. semuanya ada reason cakap TAK PAYAH BELI.. semua x boleh nak beli, belikan aqil backhoe baru yang ada control2 jelah hoho.. murah je kot kalau beli benda2 tu.. dah mula rasa rindu dekat budak kecik itu, rindu nak panggil " aqil, mana", aqil, jom didit", "aqil, jom tgk bajak", "aqil, jom pegi shop", aqil, where's your car", aqil, count 1,2,3,4,5", "aqil, nak mam x", " aqil, dirty lah", aqil this, aqil that, don't do that, don't play that and so on.. rasanya memang rindu sangat dkt budak kecik ini.. 



promote sekejap " sesiapa yang masih dan sedang menyiapkan persiapan raya, bolehlah jenguk2 BUMIPUTRA SILK HOUSE DI SUNGAI BESAR, banyak baju readymade yang boleh dijadikan pilihan hati, carpet2 baru dengan harga yang berpatutan, dan diluar kedai terdapat promosi kuih raya, promosi sehingga malam raya, silalah jenguk2 ( sehingga malam raya, agak2nya aku keja x mlm raya, ok fine, nak nangis jap, malam raya keja huhuhuhu) 

4 comments:

hafizulhakim said...

seronokla aqil nnt dpt bajak. :)

ainina rasidan said...

hafizulhakim : hehe..dia nak pau awak, tak tau ke hoho

KuNanGKuNanG said...

wah, siap ada jual kuih raya ye kat jakel?weekend ni along datang.

ainina rasidan said...

kunangkunang : hoho..ada2,adik paksu tumpang skali promosi kuih raya dia :) sedap2.. dh penah try hoho.. sila2 lah dtg :)