Thursday, March 17, 2011

saya rindu anda berlima

malam2 ni mmg la rasa nak jiwang je kan2..
malam2 ni semua benda nak rasa, sedih, rindu, sayang, smua lah
tapi malam ni aku rasa perasaan rindu tu kuat sgt2
rindu anda berlima..
rindu sgt2 ..
dulu aku rasa seronok bila ada anda berlima
tapi sekrg mcm dah takda semua tu..
skrg ni rasanya hidup dgn kwn2 satu course, dgn roomate saje..
kalau dulu nak pegi makan sama2.. skrg ni nina ge dc pun sorang2
sedihnya lah rasanya..
dulu kalau nak pegi mana2 sng je.. ajak je antara korang berlima
skrg ni kena survive sdiri, smua kena ge beli sdiri..
sedihnya lah rasanya :(
dlu slalu pergi library sama2 korang, skrg ni dah takda smua tu
rindu sgt2 anda berlima..
dulu kalau ada apa2 sng je nk cerita sbb smua duduk satu bilik , sumbat bilik 4 org tu jd enam
tapi skrg ni kenalah simpan sampai dh jadi kulat bru nak cerita
skrg ni saya lebih berdikari buat benda,
dah takda orang jaga saya msa sakit, saya jaga diri sdiri
dah takda orang nk main2 dgn saya
dah takda orang nk marah2 saya mcm dulu2 lagi
dah takda orang bergosip2 dgn saya
dah takda orang nak ge tgk wayang dgn saya lagi
dah takda orang nak teman saya mandi malam2 buta
dah takda orang nak teman saya makan
dah takda orang nak teman saya pergi toilet
dah takda orang nak ingtkan saya study
dah takda orang nak teman saya pergi cls
SAYA RINDU SEMUA ITU TENTANG ANDA BERLIMA SANGAT2