Thursday, February 24, 2011

miss you



entry ni khas untuk korang berlima ok !!!..orang yang paling aku sayang!!!
rindu gila nak meroyan dgn korang semua.. walaupun kita lima orang dkt satu tempat yang sama, tapi gaya mcm semua duduk dkt oversea..

haaa..lagi sorang tu dah tercmpk jauh dkt melaka.. mmg susah gila la nk jumpakan.. dkt fb pun dh jarang dh ko on9 eida...ape la cite ko dkt sana.. last week call ko rasa nk peluk cium ko .. rindu gila nk dengar ko gelak ko yg over tu...kepala ko yg gila2 tu.. yg paling utama rindu gila dgn gigi ko hahaha..


rindu kot nak meroyan malam2 dlm satu bilik sumbat 6 orang, tidur rmai2 atas lantai mcm dulu2.. gossip2 mcm dulu2..makan2 mcm dulu2.. keluar meronggeng sama2 mcm dulu2.. miss all the moment...

yang lima orang dkt sini pun jenuh nak jumpa kul lima orang, bila sorang ni busy, yang lain free, bila dia free yg lain busy..masing2 dah ada commitment masing..
eira dgn rae satu course senang la korang berdua nk merayap sama2.. satu cls, satu bilik ini over.nasib x satu katil!!!

kina dgn jannah dua orang lawyer ni satu course tapi entah bertembung ke tidak ..
mmg susah nk jumpa kina ok.. nina rindu gila dkt kina kot.. dulu adalah juga orang teman nina mandi mlm2 kan.. xpun teman nina ge beli makanan, skrg ni :(...
jannah ni pula.. entah hidup dlm bilik ke tidak.. tiap kali ge bilik ko mesti roomate ko ckp " jannah xda," huhu.. xpun ge bilik ko tgk2 ko dah terbongkang atas katil..

bila lagi lah agaknya kita dapat mcm dulu2..ada enam orang.. betul orang ckp, kalau dah msuk sini smua benda kita rindu pasal yang lama..dulu dkt merbok ge mana2 pun 6 orang, kalau boleh satu kereta kancil tu pun nk sumbat enam orang, bilik air yg kecik tu pun nk sumbat 6 orang, tapi sekarang ni nk jumpa 3 orang pun susah sgt2..

tak kisah la, apa2 pun sayang korang gila ok!!!..tiba2 hari hujan ni teringat korang sgt2.. rindu tahap gaban.. dulu kalau ada pape terus cite dkt korang, skrg ni kena usaha sendiri, simpan smpai dh jadi busuk smua benda yg disimpan..

p/s : rae , eira.. akak2 sekalian maaf ea dh byk kali ceq tolak pelawaan anda.. almaklumlah korang ni nk ge mana2 tak kena time ok!!!.. sepak laju2 kang.. next two week i free uollsss.. kite meronggeng ea.. hehehe..
sayang korang ketat <3





2 comments:

hqfizulhqkim said...

:)(:

ainina rasidan said...

rindu sgt2... :(.. hari ni rindu rmai orang sgt2