Monday, October 4, 2010

The first move..


Salam.. yeaahh.. finally aku ada gak blog.. dah berkurun nak buat x terbuat2..
budak2 ni asik duk tnya bila nak ada blog.. ni ainina rasidan dah ada blog korang follow sampai lembam ea.. my trade mark haha.. FOLLOW SAMPAI LEMBAM...

Niat nak buat before raya, tapi tertangguh sebab nak final exam..(poyo nak study ).. dah abis final busy pula.. sekarang ni baru free.. xdala free sgt byk keja den nak kena buat.. ( keja ape??). rasa nya sempat lagi kut nak wish Selamat hari raya walaupun this week dah nak abis raya.. but we still in raya mood lagi.. ngeng.. ^^)...

Aku tergerak hati nak buat blog lepas duk bca some of my friends nya blog.. seronok duk tgk dieorg mengumpat keke... share their feeling haha... and i made this because of him dah banyak kali tanya ada blog x, ada blog x.. hahaha... bengong sebentar..

So, aku harap aku rajin ler update blog ni kan, jangan angan-angan taik ayam saje.. daaaaa... salam...

2 comments:

Artizara said...

eceh....bcoz of him konon...hampeh!!

ainina rasidan said...

hahahaha... pe die.. pa die.. hahaha..