Wednesday, September 7, 2011

~~ SAYA TAKNAK BALIK SANA


SAYA TAKNAK BALIK SANA


Mood minggu ni sangat tak best bila fikir next week dah start class, barang tak pack apa2 lagi, baju pun tak sumbat dalam bagasi yang duduk tersorok bawah katil, note2 tak diselak lagi nak buat modul untuk program fasi  next week, dapat subject yang aku pun rasa tak confident nak bg speech dkt new student, otak semakin beku rasanya bila cuti lama2 ni, bila disuruh mengira pun dah lambat mcm siput sedut.
saya takda mood nak balik tempat yang namanya shah alam walaupun tiap2 minggu boleh kata lalu depan uitm tu haa, bertambah mood jd mcm api bila tgk dkt e-hep system " RAYUAN ANDA BELUM DIPROSES" bilalah agaknya nak diproses mcm buat kerepek pisang nak kena proses2 dlu keee.. knalah minta belas ehsan sorang insan ni duduk sementara dengan beliau :)..jadual sem depan ni pun mcm menyedihkan je(kalau dah malas tu beribu-ribu alasan diberi taknak balik sana).
mulalah minggu yang penuh dgn assignment, test sana , test sini, homework yang tiap2 masa ada, meeting sana, meeting sini, aktiviti yang tak berhenti2,
 mulalah makan maggie, biskut kering(gaya mcm terseksa bebenor hidup tu..padahal makan nasi setalam heee)

nak taknak kena pasrah juga sebab hari tu akan datang juga, kenalah heret badan sendiri ni balik ke pangkal jalan ~~~ AZAM SEM INI~~ DAH TAKNAK MCM SEM DULU BANYAK MAIN!!!!! BANYAK TIDUR DALAM CLS(mengantuklah cls pagi2)FOKUS KENA LEBIH :) 

SAYA TAKNAK BALIK SANA...

2 comments:

KuNanGKuNanG said...

he3..minggu dpn dah start sem baru...dah kene study smula..blaja rajin2 ye..:)

ainina rasidan said...

kunangkunang : huhu.. malas nak balik sana :(..thanks along :)