Friday, September 9, 2011

~ saya gagal



 Lepas buka td dengan niat nak buat kerja yang diberi tanggungjawab, tiba2 tangan ini menggatal nak buka student portal dengan harapan rayuan kolej dah diproses, senang hati log in la, buka e-hep yeahhh.. ini lah jawapan YANG SAYA DAPAT!




Universiti Teknologi MARA40450 Shah Alam
Permohonan kolej dibuat untuk sessi akademik: 20114 - Semester 1 2011/2012
No. Pelajar :
2010586347
Nama Pelajar :
NUR AININA BINTI RASIDAN
Bahagian :
2
STATUS
PERMOHONAN RAYUAN KOLEJ GAGAL
PENEMPATAN:
TIADA
* Permohonan anda telah diterima dan akan diproses. Sila cetak permohonan anda untuk rujukan.
* Sila preview dahulu sebelum mencetak.



dah serik nak mohon dengan kolej MAWAR, kepala serabut sbb rumah sewa takda lagi, nasib ada belas ehsan HANI yang willing nak bagi saya stay untuk beberapa ketika, mood nak buat kerja terus terbang, call hani takdapat rasa nak menangis, call nad tak angkat,,,waaa,,asal semua orang dalam satu masa ni tak dapat je nak call.air mata dah nak jatuh padahal tak dapat kolej je pun!.. byk lagi masalah yang perlu difikirkan dari masalah yang biasa je ni(biasa ke kalau agak2 tempat berteduh disumbang oleh belas ehsan orang)

" kawan itu ramai tapi kawan sejati, kawan baik boleh bilang bilangannya "

thanks hani :), thanks nad..masa saya nak menangis awak berdua ada :)


2 comments:

KuNanGKuNanG said...

jgnla sedih..nanti try la tanya member2 kot ada rumah sewa yg dekat...:)

ainina rasidan said...

kunangkunang : alhamdullilah.. td dah dpt kolej hehe