Friday, September 2, 2011

~ Diari 2nd raya

~ Diari 2nd raya

Salam lebaran, raya kedua baru terasa kemeriahannya walaupun ada yang tak balik lagi, raya kedua sesi bergambar dan beraya ke sabak bernam mcm tahun2 yang lalu :) buat konvoi ramai2 :) 



 x rotate2


nenek tercinta 

dua orang tokey :) $$$$$$


comel tak saya?

tahun ni special makcik yang baju kuning tu cik aya bg losyen dgn duit raya, mentang2 tokey zhulian gamaknya smua product zhulian dgn be young die nak jdkan hamper :) , adik beradiknya dapat hamper, anak2 buah dapat losyen lembutlah kulit lepas ni hehe.. terima kasih 


tahun ni kutipan duit raya merosot sedikit, heee...makin tua agaknya, dan keluar duit tahun ni banyak pula kuantitinya, semakin boros rasanya , tahun ni juga semakin pandai belajar uruskan diri sendiri dan beli apa yang patut untuk keluarga dan nenek, semakin matang lah kot :) beraya ke sabak bernam makan banyak sampai sakit perut , salam lebaran 

2 comments:

KuNanGKuNanG said...

amboi anak2 dara ni..posing sakan..he3

ainina rasidan said...

kunangkunang : ni nk msuk dalm majalah remaja lah hehe