Monday, July 4, 2011

Hari ini - selamat ulang tahun AYAH

Selamat Ulang Tahun AYAH~~ 56
En. Rasidan :)
 4 july 1955.. ok dah setengah abad dah ayah lihat dunia ni..mcm2 ayah lalui, kira taiko lah, semua jenis rasa dari pahit, manis, masam, masin, tawar ayah dah rasa. ayah sangat terus terang kalau dia tak suka die hentam terang-terang, ayah garang! tapi garang2 pun panggil kiteorang SAYANG heheh..
tahun ni xda hadiah :(.. hari tu nak belikan perfume dah best plan dgn ibu, tiba2 masa pergi jalan2 tiba2 ayah dah beli perfume, minggu lepas takkan nak cakap dkt ayah " eh, eh ayah takyah lah beli lg, nnti birthday ayah nk belikan " huuu.. sangatlah nampak kesengalannya di situ. nanti2 lah saya fikirkan kot2 belikan kereta baru ke hahaha.. mmg lah nk kena rompak bank mcm gitu.. 
ayah, once again Happy Birthday :) THANKS selalu hentam ayong sekeras-kerasnya dan selalu bawa ayong pergi mana2, suka sgt berhujah dgn ayong sampai nak gaduh biasalah tu hehe.., rotan, sebat ayong masa kecik2 dlu, kalau tak ayong takkan jadi orang sekarang, desak2, paksa2 ayong belajar dan terus belajar, kalau tak xdanya ayong dapat menapak ke uitm sekarang, bagi makan cukup kalau tak xdanya ayong jadi cam gini haaa..faham2 jelah...THANKS AYAH BOYFIE PERTAMA :) 

2 comments:

hafizulhakim said...

selamat ulangtahun kelahiran buat papa anda :)

ainina rasidan said...

hehehe.. terima kasih, hadiah mana??