Thursday, June 23, 2011

minggu Kelam!

minggu kelam, x best!


laptop kena inai, patrik kena inai, bear beliau bagi kena inai!!.. BURUK!! dh x cantik, penat bela , jaga bg cantik.. 
minggu mood macam air laut, pasang surut
tadi tgk kasut kesayangan!! KENA MINYAK!!! sental, punya sental tak hilang minyak!! kasut warna putih !
rasa sekarang!!! SEDIH!!!sebab itu je yg ada buat pengubat hati sebab kasut2 lain dh rosak nak beli duit tak masyuk sebab tak keja!!
nak makan chocolate indulgence, huuuu.. ayah tak bagi makan secret recipe! sedih teringin nak makan lama dah, 
hari ni buat kek nk ubat rindu x dpt makan, tapi!!!!! huuu..kena tahan sampai esok! sedih ok! ibu ckp tunggu kek sejuk, kalau ayong buat cream dia hancur!! punah harapan sedih, hati, :( :( :( SAYA SEDIH NI!!!!
minggu ni buat benda semua tak kena.. benci ar! malas nak buat apa2 dah!. 
esok tak nak bangun tidur nak tidur lama2!!!!!! Huuuuu.... 

2 comments:

hafizulhakim said...

chill bro =D,, rilex2. biasa la tu kesukaran2 kecil memang kadangkala selalu je ada. maybe kali ni kebetulan dalam waktu yg sama. happy makan kek esok :)

ainina rasidan said...

hahah..bila kita jadi abang awak haaaa.. hehe.. :) just read this comment :).. yeahhhhh..