Friday, May 27, 2011

i adore him so much - HH

bangun tidur ..mandi.. makan.. duduk2 dulu..
then " switch on" laptop kesayangan apa lagi online..
hari ini bila on fb je weee.. buka notification"
"Hazman Halid tagged you in a video"

weee... Bangga ok!!! gembira tak terkira..why.. siapa dia?
kenapa aku bangga sangat kena tagged dgn dia,
apa special sangat dia ni..

huu.. susah ok nak kena tag dgn dia..
he's a good pianist plus one of best engineer in malaysia..
paling best die main keyboard best sangat2 , tak terkira best nya
katat leleh wa boleh cakap..
most of his video saya download..
during final exam, lagu dia peneman saya..agak2 nya blh dpt DL tak dengar lagu dia ni haha
orang kata kalau dengar lagu instrumental song ni, hati tenang, kepala pun tak celaru
but against dgn saya .. hati semakin tak tenang, kepala semakin bercelaru SEBAB
lagu dia sangat sangat buat waaa cair.. macam mana nak study weeee

before ni penah juga buat entry pasal hazman ni, tapi hari ni nak buat lagi sebab di tag weeee..
hari ini saya bunga-bunga.. penuh dengan bunga lily hidup saya
first song yang saya dengar from him " sedetik lebih" such a nice song..

Hazman Halid u such a good pianist :) keep it up
(bapa tunggal lagi, weee.. ada chance haha.. just kidding)


video
sedetik lebih..



video

2 comments:

zarazueyin said...

salam kenal :)

ainina rasidan said...

zarazueyin: salam perkenalan :)